Wie zijn wij?

 

Connie en Ria hebben de handen ineengeslagen voor deze fantastische middag!

Kijk hieronder wie we zijn!

 

 

Connie Sinteur - Connie Sinteur Fotografie

 

Als de gewone mens op zondagochtend nog in zijn bed ligt, ben ik regelmatig in modder en bos te vinden, op jacht naar de ideale sportfoto. Een tik, ik weet het, maar ik raak hem niet kwijt …

 

Fotografie is voor mij een heerlijke manier om even contact te maken met een nieuw stukje van de wereld en haar mensen. Dat kunnen sporters zijn, maar ook kinderen bij de communie, een familieshoot bij het ven, een promotie op de universiteit, hoe mooi om daar deel van uit te mogen maken. Iemand is zwanger en wil mooie zwangerschapsfoto’s, even meegenieten met al het moois dat binnenkort komen gaat. Een lezing, een symposium, er zijn interessante sprekers, het is een voorrecht om dit alles te mogen fotograferen!

 

Zo ontstond ook het idee voor de Kiek, nu alweer een aantal jaar terug. Hoe leuk zou het zijn om met een aantal goede, bevriende fotografen, mensen in het bos te mogen ontvangen voor een ontspannen fotoshoot. Niet te kort, niet te lang, hebben de kinderen geen zin meer, dan eerst weer even in een boom klimmen, dát is de kracht van de Kiek!  

 

En ik? Ik woon ruim twintig jaar in Waalre en heb het hier erg naar mijn zin. Ik heb een sportieve man die zelfs mij aan het sporten heeft gekregen, twee kinderen die vinden dat ze nu wel voldoende op de foto staan en twee poezen die schromelijk verwend worden.

 

Connie in een paar woorden

Enthousiast | bergschoenen | regenbroek aan en gaan | vriendinnen | poes op schoot | helpen | hardlopen | sportfotografie | krullen


 


 

Ria van der Ploeg - Ria van der Ploeg fotografie

 

Vaak hoor ik dat ik mensen snel op hun gemak stel. Dat ik spontaan en toegankelijk ben. Boordevol energie tijdens een fotosessie. Deze positiviteit zie je terug in de foto's.

 

Mijn opleiding tot fotograaf heb ik gevolgd bij de Fotovakschool in Boxtel. Deze opleiding heb ik aangevuld met diverse workshops en cursussen.

 

Mijn uitdaging is dat ene bijzondere moment te pakken: een bijzondere blik, een echte glimlach, een spontane omhelzing, een traan.... Alles zo puur mogelijk. Ongedwongen en niet geposeerd.

 

Ik ben getrouwd met een lieve man en we hebben een prachtige zoon van 14.

 

Ria in een paar woorden

genieten van mooie dingen | een goed gesprek | mooie kleding | een strandwandeling op blote voeten | zelfgemaakte fruitcake (liefst warm)